Libres


 Direcció: Santos Blanco.

Sinopsi: L'ésser humà és un equilibri perfecte entre cos, ment i ànima. Des de fa segles Espanya ha estat bressol de la Contemplació. El documental "Lliures: Duc in altum" (condueix cap amunt) és un viatge a l'interior de l'home que ha aconseguit el permís per entrar i parlar amb persones que poques vegades pronuncien paraula i llocs que romanen tancats per al món: els monestirs de clausura.

Perfect days

Guanyadora l'any 2023 del Festival de Cannes al millor actor. 
Direcció: Wim Wenders.
Intèrprets: Kôji Yakusho, Arisa Nakano, Tokio Emoto.

Sinopsi: En Hirayama sembla totalment satisfet amb la seva senzilla vida de netejador de vàters a Tòquio. Fora de la seva estructurada rutina diària, gaudeix de la passió per la música i els llibres. Li encanten els arbres i els fa fotos. Una sèrie de trobades inesperades revelen a poc a poc més del passat.

Saben aquell


 Direcció: David Trueba.
Intèrprets: David Verdaguer, Carolina Yuste, Pedro Casablanc.

Sinopsi: Pel·lícula sobre els primers anys de carrera de l'humorista Eugenio. Barcelona, ​​finals dels 60. L'Eugenio, quan coneix la Conchita aprèn a tocar la guitarra per acompanyar-la en les seves actuacions. Quan ella s'ha d'absentar el ​​convenç perquè dugui les actuacions a terme tot sol. Quan torna, Eugenio ha esdevingut un fenomen de l'humor underground de la ciutat.

El viejo roble

Guanyadora de 2 premis del Festival de Valladolid - Seminci. 
Direcció: Ken Loach.
Intèrprets: Dave Turner, Ebla Mari, Debbie Honeywood.

Sinopsi: El futur de l'últim pub que queda, The Old Oak, a un poble del nord-est d'Anglaterra, on la gent està abandonant la terra a mesura que es tanquen les mines. Les cases són barates i estan disponibles, de manera que és un lloc ideal per als refugiats sirians.

Vencer o morir


 Direcció: Paul Mignot i Vincent Mottez.
Intèrprets: Hugo Becker, Grégory Fitoussi, Jean-Hugues Anglade.

Sinopsi: 1793. Revolució Francesa. Des de fa tres anys, en Charette, ha tornat a casa. Al camp, ressona la ira dels camperols: criden el jove jubilat a prendre el comandament de la rebel·lió. En pocs mesos, es converteix en un líder carismàtic i un astut estratega. La lluita per la llibertat no ha fet més que començar.

Migración


 Direcció: Benjamin Renner i Guy-Laurent Homsy.

Sinopsi: La família Mallard s'ha quedat estancada. Mentre el pare se sent realitzat cuidant la seva família, la mare es mor de ganes de viure la vida i fer descobrir els seus fills el món en tota la seva amplitud. Després que una família d'ànecs migratoris arribi al seu estany amb meravelloses històries de llocs llunyans, decideixen viatjar a la tropical Jamaica. 

El viaje de Ernest y Célestine


 Direcció: Jean-Christophe Roger i Julien Chheng.

Sinopsi: L'Ernest i la Celestine tornen al país de la Charabie, per poder arreglar el seu preciós violí espatllat. Aleshores, descobreixen que la música ha estat prohibida a tot el país des de fa anys. Amb l'ajuda dels seus còmplices, intentaran posar fi a aquesta injustícia, per poder tornar a portar l'alegria al país dels óssos.

Femme


 Direcció: Sam H. Freeman i Ng Choon Ping.
Intèrprets: Nathan Stewart-Jarret, George Mackay, John McCrea.

Sinopsi: La vida i la carrera d'en Jules com a drag queen queden destruïdes per un brutal atac homòfob. Però quan es retroba en una sauna gai amb el seu agressor, se li presenta l'oportunitat de venjar-se'n.