Mantícora

Guanyadora l'any 2022 de dos premis Feroz. 
Direcció: Carlos Vermut.
Intèrprets: Nacho Sánchez, Zoe Stein, Catalina Sopelana.

Sinopsi: El jove Julián és un exitós dissenyador de videojocs que viu turmentat per un fosc secret. Quan Diana apareix a la seva vida, ell sentirà propera l'oportunitat de ser feliç.

Historia de un vecindario


 Direcció: Yasujirö Ozu.
Intèrprets: Choko Iida, Hohi Aoki, Eitarô Ozawa.

Sinopsi: Al Japó de la postguerra, un home troba al carrer un nen perdut i el porta a casa seva, però ningú no vol acollir-lo, ni tan sols per una nit. Finalment, ho fa una vídua de caràcter agre. 

Un amor

Guanyadora de dos premis del Festival de Sant Sebastià  i un premi Gaudí.
Direcció: Isabel Coixet.
Intèrprets: Laia Costa, Hovik Keuchkerian, Hugo Silva.

Sinopsi: Després de fugir de la seva estressant vida a la ciutat, la Nat, de 30 anys, es refugia al petit poble de l'Escapa, a l'Espanya rural més profunda. En una masia desgavellada, amb un gos de carrer, la noia intentarà reconduir la seva vida. 
 

A fuego lento

Guanyadora l'any 2023 del Festival de Cannes a la millor direcció. 
Direcció: Tran Anh Hung.
Intèrprets: Juliette Binoche, Benoît Magimel, Emmanuel Salinger.

Sinopsi: Ambientada al món de la gastronomia francesa el 1885. La relació entre l'Eugenie, cuinera de prestigi, i en Dodin, el gastrònom per al qual treballa des de fa 20 anys. Cada cop més enamorats l'un de l'altre, el seu vincle es converteix en un romanç i dóna lloc a deliciosos plats que impressionen fins i tot els xefs més il·lustres del món.

La memoria del cine


 Direcció: Moisés Salama.

Sinopsi: Fernando Méndez-Leite és una de les persones fonamentals de la Història del Cinema Espanyol. La seva vida i la seva memòria no només conté la narració de la nostra cinematografia, també de la cultura, la política i els canvis socials que l'han anat acompanyant. 

Wonka


 Direcció: Paul King.
Intèrprets: Timothée Chalamet, Calah Lane, Olivia Colman.

Sinopsi: Basada en el personatge que protagonitza 'Charlie i la fàbrica de xocolata', el llibre infantil més emblemàtic de Roald Dahl i un dels més venuts de tots els temps, 'Wonka' explica la història de com el major inventor, mag i xocolater del món es va convertir en el volgut Willy Wonka que coneixem avui dia, centrant-se en la seva joventut.

Trolls 2. Gira mundial


 Direcció: Walt Dohrn i David P. Smith.

Sinopsi: Els nostres protagonistes descobreixen que hi ha sis tribus de Trolls, cadascuna dedicada a un gènere musical diferent. Es distribueixen en sis regnes: funk, country, tecno, clàssica, pop i rock. 

30 monedas 2


 Direcció: Álex de la Iglesia.
Intèrprets: Eduard Fernández, Megan Montaner, Miguel Ángel Silvestre.

Sinopsi: Després dels esdeveniments, la major part dels habitants del poble de Pedraza estan tancats en un psiquiàtric. 

Aquaman y el reino perdido


 Direcció: James Wan.
Intèrprets: Jason Momoa, Patrick Wilson, Amber Heard.

Sinopsi: Aquaman recorrerà al seu germà empresonat, l'exrei de l'Atlàntida, per forjar una aliança improbable. Junts, han de deixar de banda les diferències per protegir el seu regne i el món, d'una destrucció irreversible.