Te estoy amando locamente


 Direcció: Alejandro Marin.
Intèrprets: Ana Wagener, Omar Banana, Alba Flores.

Sinopsi: Sevilla, 1977. En un moment en què l'homosexualitat és delicte, la Reme, una mare tradicional moguda per l'amor cap al seu fill, un adolescent aspirant a artista, s'involucrarà al moviment LGTBI andalús, gestat paradoxalment al si de l'Església .

Chinas


 Direcció: Arantxa Echevarría.
Intèrprets: Daniela Shiman Yang, Xinji Ye, Ella Qiu.

Sinopsi: En un col·legi coincideixen al començament de curs dues nenes xineses de 9 anys. Tothom dóna per fet que es faran amigues, però absolutament res no les uneix.

Silvio y los otros


 Direcció: Paolo Sorrentino.
Intèrprets: Toni Servillo, Elena Sofia Ricci, Riccardo Scamarcio.

Sinopsi: Silvio Berlusconi es troba en el moment més complicat de la seva carrera política, acabat de sortir del govern i amb les acusacions de corrupció i de les seves connexions amb la màfia a punt d'arribar als jutjats. 

Golpe a Wall street


 Direcció: Craig Gillespie.
Intèrprets: Paul Dano, Peter Davidson, Shailene Woodley.

Sinopsi: Basada en l'esbojarrada història real de gent corrent que es va enfrontar a Wall Street i va guanyar diners convertint la decadent GameStop (una botiga de videojocs de centres comercials) en una empresa molt atractiva per als inversors novells. 

The Creator


 Direcció: Gareth Edwards.
Intèrprets: John David Washington, Madeleine Yuna Voyles, Gemma Chan.

Sinopsi: Enmig d'una guerra futura entre la raça humana i les forces de la intel·ligència artificial, Joshua, un dur ex-agent de les forces especials que plora la desaparició de la seva dona és reclutat per caçar i matar a el Creador.

Elemental


 Direcció: Peter Sohn.

Sinopsi: Ambientada a Ciutat Element, on conviuen habitants de foc, aigua, terra i aire. La protagonista de la història és Candela, una jove forta, enginyosa i amb caràcter, l'amistat de la qual amb un noi sensible, afable i tranquil, anomenat Nil, canvia la seva perspectiva sobre el món on viuen.

Cars 3


 Direcció: Brian Fee.

Sinopsi: Sorprès per una nova generació de corredors ultraràpids, el llegendari Rayo McQueen queda relegat sobtadament de l'esport que tant estima. 

No tengas miedo


 Direcció: Samuel Bodin.
Intèrprets: Lizzy Caplan, Antony Starr, Woody Norman.

Sinopsi: Peter, de vuit anys, viu turmentat per culpa dels misteriosos cops provinents de l'interior de la paret del dormitori. Els pares insisteixen que només estan en la seva imaginació. 

La Sirenita


 Direcció: Rob Marshall.
Intèrprets: Halle Bailey, Jonah Hauer-King, Javier Bardem.

Sinopsi: Ariel, la més jove de les filles del Rei Tritó i la més desafiadora, vol saber més sobre el món més enllà del mar i, mentre visita la superfície, s'enamora del Príncep Eric.