Oppenheimer

Guanyadora l'any 2023 de 7 Premis Oscar, 5 Globus d'Or, 7 premis Bafta, entre altres. 
Direcció: Christopher Nolan.
Intèrprets: Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon.

Sinopsi: En temps de guerra, el brillant físic nord-americà Julius Robert Oppenheimer, al capdavant del 'Projecte Manhattan', lidera els assajos nuclears per construir la bomba atòmica per al seu país. Impactat pel seu poder destructiu, Oppenheimer es qüestiona les conseqüències morals de la creació. 

La unidad. Kabul


 Creació: Dani de la Torre i Alberto Marini.
Intèrprets: Nathalie Poza, Marián Álvarez, Michel Noher.

Sinopsi: En una nova missió, diversos agents de La Unidad són a l'Afganistan uns dies abans que Kabul sigui presa pels talibans i Espanya iniciï l'evacuació de civils i col·laboradors. El seu objectiu és veure's amb un infiltrat que té informació sobre un possible atemptat a Europa.

Sound of Freedom


 Direcció: Alejandro Monteverde.
Intèrprets: Jim Caviezel, Bill Camp, Mira Sorvino.

Sinopsi: Narra la història de Tim Ballard, un exagent de l'Agència de Seguretat Nacional dels Estats Units que treballava al departament de delictes sexuals perseguint pedòfils. 

Emma

Adaptació de l'obra de Jane Austen. 
Direcció: Autumn de Wilde.
Intèrprets: Anya Taylor-Joy, Angus Imrie, Letty Thomas.

Sinopsi: Maca, intel·ligent i rica, la jove Emma Woodhouse és una reina sense rival al seu petit poble. 

Golpe de suerte


 Direcció: Woody Allen.
Intèrprets: Lou de Laâge, Niels Schneider, Melvil Poupaud.

Sinopsi: La Fanny i en Jean semblen el matrimoni ideal: tots dos són professionals consumats, viuen en un preciós apartament en un barri exclusiu de París i semblen tan enamorats com quan es van conèixer. Però quan ella es creua accidentalment amb un antic company d'institut ...

Mamacruz


 Direcció: Patricia Ortega.
Intèrprets: Kiti Mánver, Pepe Quero, Silvia Acosta.

Sinopsi: Cruz és una àvia que ja fa molts anys, dècades, que no sap què és un orgasme. Ella, devota de les seves creences religioses, no li donava importància ni tampoc li ho havia plantejat... fins que un dia navegant per Internet comença a tornar a sentir desitjos i sensacions que ja creia extingides.

Living


 Direcció: Oliver Hermanus.
Intèrprets: Billy Nighy, Aimee Lou Wood, Tom Burke.

Sinopsi: Londres, a la dècada dels 1950. Williams és un veterà funcionari enterrat sota la paperassa de l'oficina. En rebre un demolidor diagnòstic mèdic, buida el compte d'estalvis i es dirigeix ​​a la costa. Es promet fer dels seus últims dies un temps significatiu, però s'adona que no sap com fer-ho. 

La guerra de los Lulus


 Direcció: Yann Samuell.
Intèrprets: Isabelle Carré, Tom Castaing, Léonard Fauquet.

Sinopsi: Agost de 1914. Mentre l'exèrcit alemany guanya terreny al nord de França, quatre nens de 10 a 15 anys, Lucien, Lucas, Luigi i Ludwig, es queden enrere durant l'evacuació del seu orfenat.

Spider-man cruzando el multiverso


 Direcció: Joaquim Dos Santos, Kemp Powers i Justin Thompson.

Sinopsi: Després de retrobar-se amb la Gwen, tot el veïnat al complet és catapultat a través del Multivers, on es troba amb un equip de Spidermans encarregats de protegir la seva pròpia existència. 

Sonic 2


 Direcció: Jeff Fowler.

Sinopsi: Després d'establir-se a Green Hills, en Sonic es mor per demostrar que té fusta d'autèntic heroi. La prova de foc arriba amb el retorn del malvat Robotnik, en aquesta ocasió amb un nou company, Knuckles, a la recerca d'una maragda que té el poder de destruir civilitzacions. 

Ruby, aventuras de una kraken adolescente


 Direcció: Kirk DeMicco i Faryn Pearl.

Sinopsi: La Ruby només vol encaixar amb els seus companys de l'institut. No es pot ajuntar amb les noies i els nois populars a la platja perquè la seva sobreprotectora mare li té terminantment prohibit ficar-se a l'aigua. Però quan finalment se salta aquesta prohibició, Ruby descobreix que baixa de les grans reines guerreres dels Kraken.

Zog. Dragones y heroinas


 Direcció: Max Lang i Daniel Snaddon.

Sinopsi: Zog és un drac que va a l'escola a aprendre a volar, escopir foc per la boca i raptar princeses. No se li dóna gaire bé, però va superant els obstacles gràcies a l'amistat d'una princesa que l'ajuda i fa entendre que no estan obligats a ser el que el món n'espera.